středa 21. května 2008

Zdravé hubnutí

 Styl to není jen vypadat dobře, ale táké cítit se dobře. A kdy se cítíme dobře? Když je nám hezky po těle, netřesou se nám na těle přebytečné faldíky a připadá nám, že můžeme dělat prakticky cokoli. To bohužel nejde, když máme nadváhu nebo nějaké zdravotní komplikace. Nadváhy se zbavím lehce, řeknete si. Budu držent dietu a za pár týdnů mám kila dole.  Jenže! Při dietě se vám určitě nějaké to kilo shodit podaří, ale co pak když dietu přestanete držet a vrátíte se ke stravě jakou jste měli před tím. Kila jdou zase pěkně nahoru, že? A tak zase začnete držet dietu a takhle je to pořád dokola. A uvědomujete si, že při držení různých diet Vám z těla mohou odcházet důležité látky, které tělo velmi potřebuje a nebo do sebe dostanete jen malé množství živin, vitamínů a hlavně také proteinů.
 Já mám pro Vás jiné řešení. Co takhle jedno, dvě jídla denně nahradit lahodným koktejlem, který Vám dodá veškeré potřebné látky a pomůže Vám shodit přebytečná kila a hlavně, ta kila už se nevrátí. Co vy na to? Společně sestavíme stravovací program a vy se budete cítit lépe a lépe. To Vám můžu garantovat z vlastní zkušenosti.

Pokud Vás to zaujalo napište mi na email MirkaK30@seznam.cz a můžeme začít. Nebo jen napište do komemtářů, že Vás to zaujalo..... nebo cokoli.

Žádné komentáře: